• Forside
  • Nyheter
Personskadeforbundet LTN ønsker alle våre medlemmer og samarbeidspartnere en riktig god jul
24.12.2020 Forfatter: Ingeborg Dahl-Hilstad

Kontoret holder stengt fram til 4. januar, da er vi tilbake på plass fra hjemmekontoret igjen.

Vi vet at julen kan være en vanskelig tid for noen av dere, og i år blir den kanskje annerledes og enda vanskeligere enn før. Vi er glade for at vi har så mange engasjerte frivillige, og at vi kan holde vår likepersontelefon åpen tirsdag og torsdag ut året. Det betyr at du kan ringe en likeperson også på julaften og nyttårsaften mellom klokka 17 og 19 og nummeret er 21 40 32 02.

Ta vare på hverandre!

Ingeborg Dahl-Hilstad