Hjernehjelp for barn

Hjernehjelp for barn er en side om kognitiv svikt. Hva er kognitive funksjoner og svikt, hva fører det til og hvordan kan vi hjelpe de som sliter med det? Siden er laget for å være til hjelp for personer som omgås barn med kognitiv svikt, enten det er foreldre, eldre søsken, lærere eller behandlingspersonell.

Illustrasjon av mann som tegner sammen med et barn.

Bli medlem

Ved å bli medlem bidrar du til at vi kan fortsette å bistå med råd og veiledning når ulykken først er ute, og forebygge at skader oppstår.

Du får tilgang på råd og veiledning fra kvalifiserte rådgivere innen økonomi, jus og helsebehandling. I tillegg kan du delta på kurs og arrangementer, snakke med likepersoner og møte andre i samme situasjon i ditt lokallag. Du vil motta magasinet vårt, Leve Med, 10 ganger i året og ha tilgang til å booke våre ferieleiligheter i Bulgaria.

Medlemskap koster 300 kr i året for enkeltperson/voksen.

Bli medlem i dag!

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Det er ikke bare livet til den skadde som blir snudd på hodet

Tekst som henvender seg til pårørende: Hvordan er det å leve med en person som har gått gjennom en skade? Hvordan endrer livet seg for alle parter? Noe eget for barn?

Likeperson

Ring vår likepersontelefon

Åpen tirsdag og torsdag
kl. 18.00–19.00

Lokallag

Med lokallag kan du møte andre i samme situasjon som deg selv. Lagene arrangerer kurs, sosiale treff og jobber blant annet med trafikksikkerhetsarbeid.

Engasjer deg

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings.

Vil du snakke med en rådgiver?

Alle medlemmer i Personskadeforbundet har tilgang til å snakke med våre rådgivere innen erstatningsjus, NAV og økonomi.

For at vi skal kunne gi deg best mulig rådgivning, trenger vi først at du gir oss noen opplysninger om deg selv og din sak.