• Forside
  • Årsmøte for Personskadeforbundet LTN Nordmøre og Romsdal lokallag
Årsmøte for Personskadeforbundet LTN Nordmøre og Romsdal lokallag

PÅ ÅRSMØTET HAR DU MULIGHET FOR Å PÅVIRKE OG BESTEMME HVA DITT LAG SKAL SATSE PÅ I 2017!

Du kan sende inn forslag/ønsker om arrangement, aktiviteter eller annet: til lagets e-post senest 4 uker før årsmøtet og du kan komme på årsmøtet og bruke stemmeretten din!

Personskadeforbundet LTN Nordmøre og Romsdal lokallag holder sitt årsmøte i Kristiansund, torsdag den 06.04.2017 kl 18.00. Kontaktperson: Christina Thanger, tlf. 22 35 71 00.

Innkalling med dagsorden og informasjon om hvor årsmøtedokumentene kan rekvireres får du tilsendt senest 2 uker før årsmøtet.

Velkommen!

Kurs & aktiviteter

For å melde deg på kurs, vennligst logg inn på din side.

Ikke medlem? Bli medlem her eller kontakt sekretariatet.

Course image
Likepersonmøte og foredrag
Course image
Likepersonmøte og foredrag

Likeperson møte 14.08.20. kl 18.00 Lillehammer Microbryggeri, Elvegata 19, 2609 Lillehammer. Vi ønsker å samle våre medlemmer å hjelpe hverandre i Corona tiden. Det er mulighet for inntil 20 medlemmer å delta. ØLSMAKING . Dette vil være en “reise” i ølets historie, prøvesmaking av vårt eget øl og bryggeprosessen. Om det ønskes, også godt blandet med deler av Lillehammers innovasjonshistorie. Muligheter for å kjøpe mat som er tilpasset ølet. Påmelding de 20 første til 93039816

Course image
AVLYST LIKEPERSONMØTE
Course image
AVLYST LIKEPERSONMØTE

AVLYST PGA OPPBLOMSTRING AV CORONA

Course image
Sommersamling på Løten
Course image
Sommersamling på Løten

VELKOMMEN TIL SOMMERSAMLING Hei alle sammen! Vi inviterer til sommersamling søndag den 23. august kl. 12.00 ved Rokosjøen Løten. Adressen er Skogbygdvn 1413, Løten. Her er det fine mulighet til å bade og fiske. Ta med grillmat og noe å drikke til maten. Vi holder grill og grill kull. Her blir det aktiviteter som natursti og ballspill. Fri adgang. Påmelding til: Lennart Marius Kristmoen ; eller på telefon nr.: 938 46 575 innen den 20.08.20 Bli med på vår sommeraktivitet og vi håper og se deg! Styret

Course image
Årsmøte i Buskerud UTSATT
Course image
Årsmøte i Buskerud UTSATT

ÅRSMØTET ER UTSATT - NY DATO KOMMER! Bli med og påvirk hva Personskadeforbundet LTN lokalt skal jobbe med i 2020! Du kan gjerne: *Sende inn forslag/ønsker om arrangement, aktiviteter eller annet, til lagets e-post senest 4 uker før årsmøtet *Komme på årsmøtet og være med og bestemme! (valgkomiteen er ferdig med sitt arbeid før møtet, så det er ingen fare for at du blir valgt inn i styret.) Sett av datoen allerede nå! Innkalling med dagsorden og informasjon om hvor årsmøtedokumentene kan rekvireres får du tilsendt senest 2 uker før årsmøtet. Kontaktinformasjon til ditt lag finner du her: www.personskadeforbundet.no

Course image
Årsmøte i Hordaland UTSATT
Course image
Årsmøte i Hordaland UTSATT

ÅRSMØTET ER UTSATT - NY DATO KOMMER! Bli med og påvirk hva Personskadeforbundet LTN lokalt skal jobbe med i 2020!

Course image
Årsmøte i Rogaland UTSATT
Course image
Årsmøte i Rogaland UTSATT

ÅRSMØTET ER UTSATT. - NY DATO KOMMER! Bli med og påvirk hva Personskadeforbundet LTN lokalt skal jobbe med i 2020!

Course image
Årsmøte i Midt-Troms UTSATT
Course image
Årsmøte i Midt-Troms UTSATT

ÅRSMØTET ER UTSATT - NY DATO KOMMER! Bli med og påvirk hva Personskadeforbundet LTN lokalt skal jobbe med i 2020! Vi følger rådene til helsemyndighetene og smittevernreglene vil bli overholdt. Mvh Styret

Course image
Lederkonferanse UTSATT
Course image
Lederkonferanse UTSATT

Velkommen til en konferanse for leder eller nestleder i laget. Konferansen har som ett av målene at dere skal bli godt kjent på tvers av lagene og det blir gruppearbeid og erfaringsutveksling. Og sist - men ikke minst: Vi skal ha det trivelig!

Course image
Den usynlige skaden UTSATT
Course image
Den usynlige skaden UTSATT

Kurset er UTSATT, vi kommer tilbake med ny dato. Fulltegnet, men ta gjerne kontakt allerede nå for nytt kurs 13.-15. november. Kurs for deg med ¨Den usynlige skaden¨og som ønsker bedre mestring og kontroll av aktiviteter i hverdagen. For påmelding/informasjon kontakt Wenche på e-post: wenche@personskadeforbundet.no eller telefon 22 35 71 00.

BLI MEDLEM NÅ
Du får tilsendt vårt medlemsmagasin 10 ganger i året. Ved å ringe sekretariatet på telefon 22 35 71 00 får du gratis rådgivning innen erstatningsspørsmål og bistand til valg av advokat, helse- og sosiale rettigheter og navrettigheter. Du vil også bl.a. få tilbud om ulike kurs, snakke med en likeperson, rabatter samt rimelig leie av våre leiligheter i Bulgaria.
Meld deg inn!