Ny regionsekretær for regionene midt og vest
13.09.2012 Forfatter: admin

Christina Thanger (47) er ansatt som regionsekretær for midt og vest, dette betyr at alle regioner nå har en regionsekretær i 50 prosent stilling.

– I og med at jeg har hatt et vikariat i Personskadeforbundet LTN, så vet jeg hva jo en god del om hva jobben innbærer. Det skal bli hyggelig å bli bedre kjent med de tillitsvalgte og medlemmene forøvrig, sier en blid Christina.

Christina Thanger har vært vikar i Personskadeforbundet LTN en stund i vår. Dermed vil en del av medlemmene allerede kjenne henne. Christina er nå ansatt som sekretær i region midt og vest. Det er en jobb hun tar fatt på med glede.

– Jobben i forbundet er svært interessant, jeg lærer noe nytt hver eneste dag. Jeg liker å jobbe med mennesker, og det er noe av det fineste med å være ansatt her. Det er så mange problemstillinger man ikke har tenkt over, før man møter mennesker som har fått en skade. Mennesker trenger hjelp på så ulike områder, fastslår Christina.

Lang fartstid

Når det gjelder kontorarbeid så har Christina lang fartstid i de jobbene hun har hatt. 1 22 år var hun ansatt i Gyldendal forlag, og hun har også noen år bak seg i et firma som drev med ventilasjon og kjøling.

– Jo da, kontorarbeid er jeg veldig godt vant med og jeg har jo vært i vidt forskjellige bransjer. Det kan være nyttig å ha prøvd litt forkjellig i livet, sier hun.

Christina er en dame som synes det er spennende å forsøke noe nytt. Det har blant annet resultert i at hun studerer ved Interiørskolen.

– Interiørskolen er brevstudie så jeg legger opp mye selv. Men, jeg skal bli ferdig! smiler hun.

Litt svensk

Christina har svenske foreldre, er født i Trondheim og oppvokst i Kongsvinger. I dag bor hun på Lambertseter og trives godt i leiligheten hun har pusset opp. Når hun ikke er på jobb, eller sitter med studiene, så er Christina glad i å gå turer.

– Det å ta beina fatt er en god måte å komme seg frem på, slår hun fast.

Nå er det nyansettelsen i forbundet som tar mye tid. For, det er mye nytt å sette seg inn i.

– Det blir nok litt hektisk fremover, men det hører med til ny jobb. Jeg stortrives i sekretariatet. Det er et kjempefint arbeidsmiljø her, avslutter hun.

Du når Christina på 22 35 71 00 i sekretariatet eller på e-post christina@ltn.no.

admin