Vår mystiske hjerne
29.03.2019 Forfatter: Gunn Kvalsvik

I Personskadeforbundet LTN er vi mer enn vanlig opptatt av hjernen. Kanskje fordi vi, mer enn mange andre, vet hvor viktig og kompleks den er.

På forskning.no har de delt en video som viser hvordan hjernen fungerer, samt hva som skjer når hjernen vår brukes. Konkret hva som skjer når en tanke dukker opp.

Visste du for eksempel av hjernen vår har mye større kapasitet enn internettet?

I videoen forklares det hvilke metoder som brukes for å se hva som skjer, men også hva som brukes til bevegelse og hvordan primitive deler kommuniserer med de mer komplekse hjernedelene.