Logg deg inn på Min side og vinn 3000 kroner
02.02.2018 Forfatter: Frank Gjelsøy

For å få flere til å bruke det nye medlemssystemet vårt, Choo, har vi laget en konkurranse.

– Vi har ca. 3 500 medlemmer så oddsen din for å vinne disse 3 000 kronene er mye bedre enn å spille Lotto! For å øke vinnermulighetene kan alle i ditt familiemedlemskap logge inn å delta på konkurransen. Vinneren av konkurransen vil bli trukket på ledersamlingen 13.-15 april, sier Frank Gjelsøy i Personskadeforbundet LTNs sekretariat fornøyd.

Han forteller at bakgrunnen for konkurransen er besparelsene lagene vil få dersom de kommuniserer med medlemmene sine gjennom medlemssystemet.

– Laget vil spare penger, tid og få en mye bedre oversikt over arrangement og aktiviteter ved å bruke Min side. Du som medlem vil også få store fordeler når du tar i bruk Min side for å få mer ut av ditt medlemskap, understerker Gjelsøy.

For å kunne logge inn på Min side må du ha en epostadresse du har tilgang til registrert i medlemssystemet. Hvis du skal legge til familiemedlemmer eller usikker på om eposten er registret eller annet kan du sende en epost til medlemmer@personskadeforbundet.no eller ringe sekretariatet på 22 35 71 00. Har du riktig epost registret kan du bruke funksjonen Nytt/glemt passord på innloggingen på Min side.  Innloggingen til Min Side finner du på www.personskadeforbundet.no markert med rødt på høyre side.

Fordelene med å bruke Min side
På Min side kan du administrere ditt medlemskap. Ved noen få klikk kan du selv endre kontaktinformasjon, verve eller delta på kampanjer og konkurranser. I tillegg har du oversikt over betalte og ubetalte fakturaer. Vi oppfordrer medlemmene til å legge inn bildet på profilen slik at det er enkelt for leder i laget å kjenne igjen sine medlemmer.

Aktiviteter
En annen funksjon på Min side er oversikten over kurs og aktiviteter samt mulighet til påmelding og deltagelse på konkurranser og kurs. På siden vil du se både lokale og sentrale tilbud, og du vil ha en ryddig oversikt over dine egne påmeldinger. Du får også en oversikt over aktiviteter du har deltatt på.

Innboks
Min Side har en digital meldingsboks, der du får både e-post og meldinger fra lokallaget og sentralt. E-postene kommer også i inni den vanlige e-postinnboksen din, så du trenger ikke å gå inn dersom du venter e-post. Fordelen er at på Min side har du alt samlet som i et arkiv.

Vervefunksjon
I systemet er også en praktisk vervefunksjon. Det betyr at dersom du har noen du tenker at burde melde seg inn, så kan du sende en oppfordring til å melde seg inn via Min side. Personen får da en ferdig laget epost om Personskadeforbundet LTN og medlemskap.

Bistandsskjema – Hjelp til valg av advokat
En annen viktig del av Min side er tilgangen til bistandsskjemaet hvor du kan søke om å få vurdert saken din av en rådgiver eller mulighet til å søke advokatbistand.

Medlemsfordelene er samlet på Min side og gjort tilgjengelig med linker videre til den eller de tjenestene medlemmet ønsker.

Forum
Når du logger inn på min side får du tilgang på vårt eget forum som er tilgjengelig kun for medlemmer. Her kan vi diskutere alt fra behandlingsopplegg til kakeoppskrifter.

Vi håper du derfor tar oppfordringen og blir med på konkurransen!

Frank Gjelsøy