Sjekk ut Min side
Forfatter: Gunn Kvalsvik

Som en del av våre nye nettsider får medlemmer tilgang til Min side i medlemssystemet Choo. Det betyr at alle, gjennom innlogging, i praksis får sin egen lille nettside.

Ifølge Frank Gjelsøy i sekretariatet har alle medlemmer tilgang til sin egen side, gitt at de har registrert e-postadressen sin hos Personskadeforbundet LTN. Ta kontakt med sekretariatet hvis den ikke er registret oppfordrer han.

– På Min side kan du administrere ditt medlemskap. Ved noen få klikk kan du selv endre kontaktinformasjon, verve eller delta på kampanjer. I tillegg har du oversikt over betalte og ubetalte fakturaer, sier han. Vi oppfordrer medlemmene til å legge inn bildet på profilen slik at det er enkelt for leder i laget å kjenne igjen sine medlemmer.

Fordelen med en slik administrasjons-mulighet er at det letter sekretariatets arbeid, på samme tid som det gir deg som medlem mulighet til å se og justere det som står om deg.

AKTIVITETER
En annen funksjon på Min side er oversikten over kurs og aktiviteter samt mulighet til påmelding.

– Mens man tidligere måtte ringe til sekretariatet for å melde seg på kurs eller aktiviteter skjer dette nå via den nye nettløsningen. På siden vil du se både lokale og nasjonale tilbud, og du vil ha en ryddig oversikt over påmeldinger, forklarer Gjelsøy.

Det finnes også en digital meldingsboks, der du får både e-post og meldinger fra lokallaget og sentralt. E-postene kommer også i inni den vanlige e-postinnboksen din, så du trenger ikke å gå inn dersom du venter e-post. Fordelen er at på Min side har du alt samlet som i et arkiv, forklarer han.

Implementert i systemet er også en vervefunksjon. Det betyr at dersom du har noen du tenker at burde melde seg inn, så kan du sende en oppfordring til å melde seg inn via Min side. – Jeg håper denne funksjonen kan ta bort noe av barrieren dersom du ønsker å oppfordre noen du kjenner til å bli medlem. Gjennom systemet – og et enkelt klikk – sender du ut en ferdigskrevet e-post, som går til vedkommende.

ARKIV OG OVERSIKT
På Min side finner også medlemmer kontaktinformasjon til laget de tilhører, inkludert oversikt over og kontaktinformasjon til laget og styrets representanter.

Gjelsøy, som har jobbet med Min side det siste halve året, er svært fornøyd med funksjonaliteten og han gleder seg særlig til det skal sparkes i gang kampanjer.

– Jeg har vært med på å lage og tilrettelegge for noen kampanjer gjennom årene. Den nye plattformen vil gjøre avstanden mellom sekretariat, lag og medlemmer kortere og enklere – mer strømlinjeformet. Det er nesten slik at jeg gleder meg til å prøve dette ut, sier han.

TODELT LØSNING
En annen viktig del av Min side er tilgangen til bistandsskjemaet hvor du kan søke om å få vurdert saken din av en rådgiver eller mulighet til å søke advokatbistand.

Medlemsfordelene er samlet på Min side og gjort tilgjengelig med linker videre til den eller de tjenestene medlemmet ønsker.

Ved logge inn på Min side åpner du opp en del sider på hjemmesiden www. personskadeforbundet.no som ikke er tilgjengelige for andre enn innloggede medlemmer. Vi kommer tilbake til disse sidene i neste nummer der du vil få en gjennomgang av nettsidene våre.

– Før hadde vi slik informasjon liggende tilgjengelig for alle som besøkte vår hjemmeside. Nå blir tilgjengelig kun for medlemmer. Det samme gjelder LEVE MED, medlemsmagasinet. Den digitale utgaven som tidligere kunne leses av alle, ligger nå kun på de interne sidene, avslutter Frank Gjelsøy.

Min side