Erstatningsrettsseminar
12.02.2016 Forfatter: Ingeborg Dahl-Hilstad

I dag arrangerer Personskadeforbundet LTN sammen med advokatfirmaene NESS LUNDIN og RIISA & CO et seminar om erstatningsrett. 150 personer, de fleste fra advokatverden, har satt av en hel dag for å høre, lære og å bygge nettverk.

Med et program med tunge navn som Høyesterettsdommer Steinar Tjomsland, professor Kjelland og en rekke advokater er forbundet stolte og glade for å kunne bidra til å løfte interessen for erstatningsrett.

Assisterende generalsekretær Per Oretorp, på bildet sammen med Tjomsland, er kursleder og har ansvar for å sy sammen dagen.

Ingeborg Dahl-Hilstad