Julegavetips!
08.12.2014 Forfatter: admin

Personskadeforbundet LTNs historie er samlet mellom to permer og blitt bok. Kjøp den i gave til deg selv eller noen andre.

I boka fortelles det om juridiske seiere, forbundets innsats i helse- og samferdselspolitikken og ikke minst hvordan frivilligheten har jobbet lokalt.

Gjennom teksten guides en gjennom forbundets arbeid for å skape et inkluderende og humant samfunn.

Boken koster kun kroner 129,- inkl. porto.Send en e-post til medlemmer@personskadeforbundet.no, noter navn, adresse og hvor mange bøker du ønsker å kjøpe.
Kjøper du to eller flere, får du de til 100,- pr. stykk.

Med venleg helsing

Redaktør LEVE MED