Trafikksikkerhet i fokus
02.06.2014 Forfatter: Christina Thanger

Mandag 2. juni 2014 fra kl 14.00 er det trafikksikerhetsfokus på Egertorget i Oslo

Personskadeforbundet LTN Oslo fylkeslag har en informasjonsstand ved Thune gullsmed på Egertorget. Generalsekretær Ingeborg Dahl-Hilstad fra Personskadeforbundet LTN holder en apell. Arrangementet er i samarbeid med bl.a. Oslo Brannvesen og Oslo Politiet.

Følg linken her for å sjekke dine holdninger som sjåfør og hva som er viktigst dersom ulykken skulle være ute.

Kom og vis din strøtte til at trafikksikkerhet er viktig!

Christina Thanger