Personskadeforbundet LTN deltok i Oslos Bratteste
30.09.2013 Forfatter: Frank Gjelsøy

Cato Ulvestad som er  rullestolbruker og medlem i Personskadeforbundet LTN tok utfordringen og  deltok på motbakkeløpet Oslos Bratteste. Han fikk god hjelp av seks unge sterke brytere:Thomas og Anders Rønningen, Pål Eirik Gundersen, Petter Karlsen, Anders Malmstrøm og Alexander Burger som dyttet og dro ham opp bakken på 2900 meter! Dette var en bragd som imponerte de fleste og ga Personskadeforbundet LTN veldig fin publisitet.

Her er ligger noen linker til eksterne mediers dekning av Oslo Bratteste:

Oslos Bratteste

Norsk Friidrett