Undersøkelse fra Personskadeforbundet LTN
30.01.2013 Forfatter: Christina Thanger

Personskadeforbundet LTN gjennomfører i disse dager en undersøkelse blant de medlemmene som har registrert e-post adresse hos oss. Vi setter pris på alle som tar seg tid til å svare på spørsmålene, svarene deres vil gi oss et bedre og mer helhetlig bilde av hvordan erstatningsprosessen oppleves. Så om du får en e-post med emne Undersøkelse fra Personskadeforbundet fra noe som heter Norstat er det helt trygt å åpne linken og svare på denne. Ring oss gjerne om du lurer på noe rundt dette.

Christina Thanger