Nyhetsarkiv 2019
Gunn Kvalsvik

Personskadeforbundet LTNs lokalavdeling Tromsø og omegn inviterer til demonstrasjoner for å kaste lys på konsekvensene av at stadig flere utenlandske trailere ferdes på norske vinterveier. Målet er flere kontroller og et strammere lovverk.

Frank Gjelsøy

Vi gjentar tilbudet etter ønske fra våre medlemmer. Tilbudet til seniorer gjelder i uke 20 og uke 21.

Gunn Kvalsvik

Onsdag morgen arrangerte Vefsn kommune «Trafikkofrenes dag» utenfor rådhuset i Mosjøen. Også Personskadeforbundet LTNs lokallag var på plass.

Gunn Kvalsvik

Etter en badeulykke som 20-åring, ble Birgit Skarsteins liv snudd opp ned. I stedet for å omfavne sorgen over det som ikke ble, valgte hun å ta grep. Det har hun høstet flere medaljer og priser for, den siste for en knapp uke siden.

Gunn Kvalsvik

Vi er gode på statistikk her til lands, men når det gjelder trafikkskader gir ikke statistikken det fulle bildet. Hovedfokuset er dødstall, men måten dødsfall og skader blir registrert på gir et ufullstendig bilde.

Gunn Kvalsvik

De lever ofte i skyggen av et kronisk barn eller en partner, blir sjelden eller aldri verdsatt for sin innsats og de bruker energien sin til det siste. Og ja, og de gjør at samfunnet sparer milliarder av kroner. Vi snakker selvsagt på pårørende.

Gunn Kvalsvik

Statens vegvesen melder at i 2018 mistet 108 mennesker livet i trafikken. Selv om dette er to flere enn i 2017, er tallet det nest laveste på 70 år.

BLI MEDLEM NÅ
Du får tilsendt vårt medlemsmagasin 10 ganger i året. Ved å ringe sekretariatet på telefon 22 35 71 00 får du gratis rådgivning innen erstatningsspørsmål og bistand til valg av advokat, helse- og sosiale rettigheter og navrettigheter. Du vil også bl.a. få tilbud om ulike kurs, snakke med en likeperson, rabatter samt rimelig leie av våre leiligheter i Bulgaria.
Meld deg inn!