Nyhetsarkiv
Gunn Kvalsvik

–Musikk har noen fellestrekk som kan spores langt tilbake i menneskenes historie. Disse reflekterer underliggende strukturer i hjernen, sier nevrolog Are Brean i et intervju med Hjernerådet.

Gunn Kvalsvik

I en sak på forskning.no fortelles det om en nyutviklet mikrosensor som varsler hvis du blir dehydrert. En interessant «dings» i sommervarmen, men særlig for de av oss som ikke kjenner at vi er tørste.

Gunn Kvalsvik

Personskadeforbundet LTN følger tett på politiske føringer som vi vet berører våre medlemmer. Vi lobbyerer, deler kunnskap, bruker media og kommer med innspill. Nå er det Ny Nasjonal helse- og sykehusplan 2019 som står på agendaen.

Gunn Kvalsvik

I en artikkel som nylig er publisert i Aftenposten presenteres en fersk europeisk undersøkelse som viser at dødstallene i europeiske land ikke går ned som forventet. Unntaket er Norge.

Gunn Kvalsvik

Over 6000 fotgjengere i Oslo ble skadd i ulykker uten at andre trafikanter var involvert i 2016, viser en undersøkelse fra Transportøkonomisk institutt.

Gunn Kvalsvik

Stadig flere nordmenn benytter seg av alt det vakre som er rett utenfor døren vår. Nemlig den vakre norske naturen. Fjellturer, dagsturer eller over flere dager, har bortimot blitt en trend.

Gunn Kvalsvik

En flunkende ny forskningsrapport fra Transportøkonomisk institutt (TØI) fastslår at bruk av sykkelhjelm reduserer risikoen for alvorlige hodeskader med 60 prosent.

Gunn Kvalsvik

Her er forslag til aktiviteter som ikke koster så mye som du kan gjøre sammen med familien din:

Gunn Kvalsvik

I en sak på forskning.no kommer det frem at en ny forskningsrapport viser at helsevesenet favoriserer høyt utdannede til fordel for de med lavere.

Gunn Kvalsvik

I ei nyheitsak publisert på NRK.no kjem det fram at ei ekspertgruppe, som består blant anna av rettsmedisinar Arne Stray Pedersen, meiner det bør gjennomførast rettsmedisinsk obduksjon av alle som misser livet i trafikkulukker her i landet. Personskadeforbundet LTN støtter anbefalinga.

BLI MEDLEM NÅ
Du får tilsendt vårt medlemsmagasin 10 ganger i året. Ved å ringe sekretariatet på telefon 22 35 71 00 får du gratis rådgivning innen erstatningsspørsmål og bistand til valg av advokat, helse- og sosiale rettigheter og navrettigheter. Du vil også bl.a. få tilbud om ulike kurs, snakke med en likeperson, rabatter samt rimelig leie av våre leiligheter i Bulgaria.
Meld deg inn!