Nyhetsarkiv
Gunn Kvalsvik

Kanskje trenger du starthjelp? Noen som sparker deg i gang? Frisklivssentralen er en helsefremmende og forebyggende kommunal helsetjeneste. Målgruppen er dem med sykdom eller økt risiko for sykdom, og som trenger støtte til å endre levevaner og mestre helseutfordringer.

Gunn Kvalsvik

Hvert år flytter Norges maktsentrum til Arendal i forbindelse med Arendaluka. Personskadeforbundet LTN er ikke selv tilstede, men paraplyorganisasjonen vi er endel av, FFO, er så absolutt der nede.

Gunn Kvalsvik

Nylig lanserte regjeringen en strategiplan om helsekompetanse. Målet med planen er at den skisserer grep for at kunnskap om helse, særlig den som formidles gjennom det offentlige, skal gjøres tilgjengelig for alle. Uansett forutsetninger.

admin

Forskere fra Proba samfunnsanalyse har forsøkt å finne svaret gjennom en sammenlignende analyse av ulike aspekter ved seks oppfølgingstiltak.

admin

I alle fall ikke om du er ute etter å finne et land som er best på universell utforming/tilgjengelighet i kollektivtransporten. FFOs seniorrådgiver Cato Lie, som har ansvar for universell utforming på alle samfunnsområder i FFO, reiste til København og Malmø, sammen med en representant fra Hørselshemmedes Landsforbund og Norges Handikapforbund, samt representanter fra Jernbanedirektoratet og Bane Nor for å finne ut om det er noe vi kan lære av våre naboer.

Gunn Kvalsvik

Jeg vet vi gjentar oss selv – gang etter gang, men altså, kunnskap er nøkkelen til å utvikle bedre rehabilitering i helsespørsmål.

Gunn Kvalsvik

Kroppen vår er mangfoldig og innimellom også et mysterium. Ikke sant? Akkurat i dag lurer jeg på følgende; nemlig sammenhengen mellom trangen til å gå på do og kaffe.

Gunn Kvalsvik

Vi er på vei dit. Til en verden der roboter og mennesker lever side om side. I Helse-Norge skjer det mye – blant annet fordi maskiner har en enorm kapasitet.

Gunn Kvalsvik

En rapport fra Helsedirektoratet viser at det er store variasjoner mellom kommunene når det gjelder kvaliteten på omsorgsfeltet. Direktoratet skriver på sine nettsider at de ønsker å vurdere hvordan de kan utnytte virkemidlene bedre.

Gunn Kvalsvik

Skal du ut på lengre biltur, er det lett å stresse seg opp og sette fokus på hvor fort man kan komme frem. Turen blir definitivt bedre og mer morsom dersom dere gjør noe hyggelig underveis.

BLI MEDLEM NÅ
Du får tilsendt vårt medlemsmagasin 10 ganger i året. Ved å ringe sekretariatet på telefon 22 35 71 00 får du gratis rådgivning innen erstatningsspørsmål og bistand til valg av advokat, helse- og sosiale rettigheter og navrettigheter. Du vil også bl.a. få tilbud om ulike kurs, snakke med en likeperson, rabatter samt rimelig leie av våre leiligheter i Bulgaria.
Meld deg inn!