Nyhetsarkiv
Gunn Kvalsvik

I en nettsak på Helsedirektoratets hjemmesider ber de om innspill fra brukere og de som jobber i helsetjenesten. De spør for eksempel om hva som skal til for at du føler deg trygg på at spesialisthelsetjenesten tar deg inn i tide – og senere følger opp behandlingen til rett tid.

Gunn Kvalsvik

Forskere viser at en som har fått hodeskade har høyere risiko for å bli dement. Det samme studiet sier at det også en klar sammenheng mellom grad av skade og risiko.

Frank Gjelsøy

For å få flere til å bruke det nye medlemssystemet vårt, Choo, har vi laget en konkurranse.

Gunn Kvalsvik

En rekke forskningsprosjekter viser at det å delta i tilbud med mål om læring og mestring når du er syk, ikke bare er nyttig for deg selv. Det kutter også kostnader i helsetjenesten.

Gunn Kvalsvik

I helgen presenterte regjeringen sin nye politiske plattform. Mange fine ord og lovnader, nå gjenstår det å se om det følges opp med penger og praksis.

Gunn Kvalsvik

En skadet person betyr i praksis ”at en hel familie rammes. En fersk doktorgrad viser at ”de skadde familiene” klarer seg overraskende bra.

Gunn Kvalsvik

På tampen av 2017 lanserte Helsedirektoratet en veileder for oppfølging av pasienter og brukere med store og sammensatte behov for helse- og omsorgstjenester.

Frank Gjelsøy

Personskadeforbundet LTN eier 8 leiligheter på vakre Panorama Dreams  i St. Vlas (Sveti Vlas), som ligger ca.3 kilometer fra områdets største badeby Sunny Beach. Der har medlemmer muligheter til en rimelig ferie i et godt klima og med mye vakker natur.

NN

Regjeringen har gjort endringer i ordningen Arbeidsavklaringspenger, og de trer i kraft fra 1. januar 2018. Nedenfor har vi listet de viktigste endringene om hvem de påvirker.

Per Oretorp

I dag, 18. desember, er det to år siden et samlet storting vedtok å endre reglene for utmåling av erstatning til barn som blir skadet i trafikkulykker, som følge av voldshandlinger eller som følge av svikt i helsetjenesten. Lovendringen som vårt forbund har kjempet for siden 1992 ville ende over 25 års systematisk diskriminering av skadde barn.

BLI MEDLEM NÅ
Du får tilsendt vårt medlemsmagasin 10 ganger i året. Ved å ringe sekretariatet på telefon 22 35 71 00 får du gratis rådgivning innen erstatningsspørsmål og bistand til valg av advokat, helse- og sosiale rettigheter og navrettigheter. Du vil også bl.a. få tilbud om ulike kurs, snakke med en likeperson, rabatter samt rimelig leie av våre leiligheter i Bulgaria.
Meld deg inn!